JEVA skoletaske – Her er de 10 bedste skoletasker til piger

En JEVA skoletaske er et af de bedste valg, du kan foretage, når du skal vælge en skoletaske. Som du muligvis har fundet ud af, er der et stort udbud af skoletasker på markedet. Det kan være spændende men også uoverskueligt at finde rundt i.

Når du derfor skal vælge sikkert, er JEVA skoletasker det helt rette bud. Der er mange ting, der kan være afgørende for netop dig i beslutningen om at vælge den perfekte skoletaske til dit barn. Herunder kan du læse meget mere om, hvorfor JEVA skoletasker er et oplagt bud på den perfekte skoletaske.

Et stort udvalg sikrer en skoletaske til alle klassetrin – her er de 10 bedste

Det smarte og praktiske er, at JEVA laver skoletasker i forskellige størrelser, så de kan følge barnet gennem de første mange år fra skolestart til mellemtrin. Derfor vil du måske også opdage, at børn de første mange år i deres skoletid kan have en JEVA skoletaske stående på flere ønskelister for hvert år.

1) Når du skal starte i det små

Når du skal finde en begynderskoletaske, der desuden også er velegnet fra overgangen mellem børnehave og ved skolestart, kan du med fordel se nærmere på START-UP serien. En skoletaske i denne serie vejer blot 800 g. og kan justeres let efter barnet. Så er du sikker på, at det er en skoletaske, der sidder tæt til barnet, og som udnytter barnets egen vægt optimalt.

Der er plads til både legetøj, panelhus, madpakken, og andre praktiske ting.

Jeva Skoletaske – Start-Up – Unicorn Heaven

Jeva skoletaske
Der er ingen priser at vise

2) Beginners rygsække til de nye ved skolestart

JEVA Beginners er en serie af rygsække og skoletasker, du skal kigge på, både når dit barn står over for skolestart, og når dit barn går i 1. klasse og 2. klasse. Det er et mindre bud på en skoletaske, der passer de mindre størrelser helt perfekt.

Du finder en masse muligheder for forskellige motiver. Du kan fx få en skoletaske med et sødt regnbue design med motivet af en hest. Der er også et motiv med en havfrue, en sød hund eller en super flot pink skoletaske.

Med skoletasken i JEVA Beginner serien får du også en tilhørende gymnastikpose og drikkedunk, der matcher designet på hver rygsæk. Der er også ekstra plads til legetøj.

Jeva Skoletaske – Beginners – Super Pink

Der er ingen priser at vise

3) En større skoletaske til samme klassetrin

Børn er forskellige, og derfor har JEVA også taget højde for dette ved at fremstille forskellige muligheder for en skoletaske, der passer til forskellige børn. Hvis dit barn derfor er for stor til en skoletaske i serien Beginners, kan du kigge på en skoletaske i Intermediate serien.

Denne rygsæk er et par liter større. Du får desuden en større gymnastikpose, der medfølger købet af en JEVA Intermediate rygsæk, ligesom du også får en drikkedunk med i købet. Her er der heldigvis også godt med plads til legetøj.

Jeva Skoletaske – Beginners – Super Pink

Der er ingen priser at vise

4) Hvis dit barn har brug for endnu mere plads

Hvis dit barn har brug for endnu mere plads i sin rygsæk, er der også serien Practised fra JEVA. Denne rygsæk er fremstillet med et stort rum. Der kan være særlige situationer eller tilfælde, hvor dette er et mere rigtigt valg til dit barn, hvor skoletasken i højere grad imødekommer de forskellige behov.

Med denne serie får du også medfølgende tilbehør, fx en gymnastikpose, så du kommer godt fra start.

5) U-Turn som den perfekte overgang

U-Turn er en serie af tasker fra JEVA, der har et let indstillingssystem, og som derfor kan anvendes over klassetrinene fra 1. klasse og op til og med 4. klasse. Du kan få dem i flere søde designs. Du kan få tasker med farverige mønstre og lilla blomster. Med den medfølgende madkasse, samt drikkedunken i samme design, er du helt klar til både skolestart og de mange første klassetrin.

Jeva Skoletaske – U-Turn – Purple Pequena

Der er ingen priser at vise

6) Square til dem med behov for meget plads

Taskerne i JEVA Square serien har et smart design, der er velegnet til alle i 2. klasse og op til og med 5. klasse. I de senere klassetrin er det typisk nødvendigt at skulle have en tablet eller bærbar computer med i tasken. I tasken finder du derfor et dedikeret lomme bagerst i rygsækken, hvor du kan have din enhed. I det store rum er der plads til en masse bøger til forskellige fag.

Her kan du få et fedt design i lilla og pink mosaik. Du kan også vælge en flot dyb rød taske. Der er også designs med forskellige farvede blomster eller farverige stjerner.

Jeva Skoletaske – Square – Estrellas

Butik
Billede
Pris
Link
749,95

7) JEVA Survivor til alle aldersgrupper

JEVA har skabt tasker, der egner sig til alle aldersgrupper. Normalt er en taske designet ud fra en specifik målgruppe. Men med Survivor serien fra JEVA, får du en taske, der kan justeres efter alle typer af behov – uanset barnets alder, størrelse og klassetrin. Det er en smart og fleksibel løsning, og det er en serie af tasker, der kan følge dit barn mange år frem.

Med et isoleret madkasserum, et rum til et penalhus og med plads til tøj til sport, har denne taske mange anvendelsesmuligheder. Den er derfor perfekt til flere formål efter behov.

Jeva Skoletaske – Survivor – Purple Rose

Butik
Billede
Pris
Link
599,95

8) Supreme er den alsidige løsning

Med JEVA Supreme serien får du tasker, der henvender sig til både større børn og voksne. Med god ergonomi og optimal støtte, skåner du din ryg. Med en lav vægt og mange muligheder, får du den perfekte kombination af fleksibilitet og funktionalitet. Tasken henvender sig til flere forskellige klassetrin og aldersgrupper – alt fra 3. klasse og op til den ældre klasse og voksne aldersgrupper.

Alsidigheden viser sig ved, at du får en ekstra minirygsæk, der kan kobles på den store JEVA rygsæk. Du får altså ekstra plads, så du også kan have fritidstøj eller tøj til sportsaktiviteter..

Du kan vælge designs i blå nuancer, med print af rosenblade, samt andre tasker med et smart, iøjefaldende og prangende design. Der er dog også de mere enkle designs i neutrale farver, hvis du er mere til dette.

Jeva Skoletaske – Supreme – Seaflowers

Der er ingen priser at vise

9) Den store Backpack XL

Når dit barn går i 5. klasse og fremefter, skal du kigger efter en JEVA XL rygsæk. Her finder du skoletasker og rygsække, der er egnet til at have flere og større ting med sig. Det betyder, at du får en rygsæk med en masse plads til bøger, og i forreste rum finder du en detaljeret organizer, hvor der er mulighed for at organisere en masse forskellige småting.

Der er altså plads til de forskellige ting i forskellige rum. Et rum til flere skolebøger, et dedikeret rum til en større computer på op til 17,3″ og et rum til drikkedunken og madpakken. Når du er heldig, kan du få denne type skoletaske på tilbud til 649 kr. Skoletasken er desuden også egnet til unge og voksne, hvilket ligeledes afspejler sig i det mere enkle design, som også er kendetegnet JEVA.

10) Superb

Med JEVA Superb får du tasken, der er de fleste andre overlegen – til kun 649 kr. Det er en taske til både børn, lidt større børn og voksne. Det er en rygsæk, der har flere forskellige anvendelsesmuligheder. Den egner sig perfekt som skoletaske. Den kan følge et barn fra 1. klasse og frem til den ældste klasse. Det er nemlig muligt at udvide den og ekspandere ved at lyne ekstra ekspansion på tasken.

Denne JEVA rygsæk kan altså udvides væsentligt, hvorfor den også egner sig perfekt til brug som fritidstaske, rejsetaske, sportsrygsæk eller lignende. Til kun 649 kr. får du altså en alsidig rygsæk fra JEVA, der kan følge dig i tykt og tyndt baseret på netop dine interesser.

Find alle JEVA skoletasker lige her

I denne artikel har du fået et overblik over et udvalg af de 10 bedste typer af JEVA skoletasker, der egner sig til piger i alle klassetrin og aldersgrupper.

Hvis du er blevet nysgerrig efter at se flere muligheder, kan du finde alle skoletaskerne fra JEVA ved at klikke ind på denne side og få et overblik over hele udvalget.

Find aktuelle tilbud

Når du klikker ind på den komplette oversigt, finder du desuden opdaterede priser, så de seneste og aktuelle tilbud hele tiden afspejler sig, så du kan købe JEVA tasker til de billigste priser. Du kan være sikker på at spare penge ved at købe online, fremfor at gå i butikker.

Prisniveauerne spænder bredt, men du skal også tænke på, at en taske fra JEVA til fx 649 kr. kan vise sig at være en investering, der følger dig hele livet – og så slipper du for at skulle købe en ny ved overgange til en ny klasse og et større klassetrin.

Du er sikret høj kvalitet med en JEVA taske

JEVA står for optimal ergonomi og skånsomme rygsække. Du kan få skoletasker til alle aldre, og uanset klassetrin er der altså en mulighed for at få den bedste skoletaske, der tilgodeser barnets ryg – uanset alder. Dette sker ved udviklingen af den populære foam back, der skåner ryggen.

Uanset prisklasse, er den høje kvalitet heldigvis gennemgående. Om du så giver 399 kr., 649 kr. eller 949 kr. for en taske fra JEVA, får du robuste tasker, med optimal ergonomi, der er et af de bedste valg.

Undgå alle skadelige stoffer

JEVA har stor fokus på at undgå forskellige indholdsstoffer i deres produkter. Med tiden har de indhentet erfaringer, og ud fra disse har de justeret og forbedret deres skoletasker. Skadelige stoffer er derfor udeladt, og du sikrer på denne måde dit barn mod at blive udsat for allergifremkaldende og miljøbelastende stoffer.

En JEVA skoletaske har ergonomiske bløde puder

En god ergonomi er en forudsætning for, at barnets ryg og holdning bliver støttet og vedligeholdt bedst muligt. Dette er desuden en af de typiske forskelle på de billige skoletasker og kvalitetstasker som dem fra JEVA, hvor den populære foam back skaber de optimale forhold for ryggen.