LEGO skoleredskaber

LEGO er et fantasifuldt univers, hvor legen har frit spil og kun fantasien sætter grænser. LEGO tilbyder smarte og ergonomiske redskaber til en god skolestart. Du finder en komplet oversigt over de forskellige produktkategorier her.

lego skoleredskaber – Lego er dansk og er stiftet i 1932 i Billund, hvor stifteren Ole Kirk Christiansen fremstillede klodser til børn for at øge leg og kreativitet. LEGO står for “leg godt” med de to første bogstaver i hvert ord slået sammen til “LEGO”. Du har måske været i Legoland, hvor du også kan møde alle vennerne fra serien fra Lego Friends, Ninjago og Lego city mf. Det er et univers med sjove lege, skæg og ballade, som alle børn kan være med på. 

I LEGO universet kan du få mange forskellige lego skoleredskaber, fx. skoletasker og penalhuse. Skoletasker som er fra børn helt ned til 3 års alderen og dermed gode børnehavetasker. Skoletasker som er egnet til skolestart, med tilhørnede smarte penalhuse. Uanset hvad du vælger, er du sikker på at få skoleredskaber i den bedste kvalitet. LEGO skoletasker er fremstillet med fokus på optimal ergonomi og sund støtte. Det betyder derfor, når du vælger en skoletaske fra LEGO, at du får en taske med de bedste egenskaber.

LEGO FRIENDS SKOLETASKER

Et af de populære mærker LEGO har lavet er LEGO Friends. Du kan have veninderne Olivia, Emma, Stephanie og de andre med dig hvor end du går. Alle taskerne er ergonomiske og støtter hvor de skal. Farverne er sprudlende, glimtende og rigtig piget. Se lego skoleredskaber fra Friends serien herunder. 

Sundt og ergonomisk design

Alle skoletasker fra LEGO har stabile rygge, som skaber støtte mod barnets ryg og sikrer luftventilation, samtidig med at de er bløde og skåner barnet mest muligt.

På en LEGO skoletaske finder du justerbare skulderstropper og brystspænde, så skoletaskerne kan justeret efter netop dit barn. Det giver dig mulighed for at justere tasken, så vægten fordeles optimalt, og hofterne er med til at bære vægten af både LEGO skoletaske med indhold. Det skåner skuldrene og nakken, og LEGO skoletasken bliver derfor ikke en byrde at bære for barnet på noget tidspunkt i løbet af skoledagen.

Reflekser på LEGO skoletasker

På LEGO skoletaskerne finder du reflekser hele vejen rundt, Det er en af de ting, du måske ikke tænker på som det første ved valg af skoletaske, men det er vigtigt, at barnet kan blive set i de mørkere måneder. Reflekserne er synlige fra alle sider 360 grader rundt, da der også er placeret reflekser på skulderstropperne og brystspændet. Reflekser er på stort set alle lego skoleredskaber. 

Ingen skadelige kemikalier

LEGO’s sortiment består udelukkende af produkter, der er fri for PVC og Ftalat. Når du køber et produkt fra LEGO, er du dermed sikret mod at dit barn ikke kommer i kontakt med skadelige kemikalier. 

Praktisk plads

LEGO skoletaskerne er udstyret med praktiske rum, så der er ekstra plads til alle de nødvendige skoleting. Indvendigt er der dedikeret plads til opbevaring af madkasse og de mange matchende penalhuse. Både indvendigt og udvendigt er der også plads til en drikkedunk.

Indvendigt er der altid et stort hovedrum, som også består af en organiseringslomme, så du kan placere de tungenste genstande bagerst i tasken stabilt op mod barnets ryg, så det skaber den mest optimale vægtfordeling. Lommen er oplagt til en tablet, computer eller de tungeste bøger.

Bliv skoleklar med Lego

Skolestart er noget helt specielt for både barn og forældre. Derfor skal man også finde de helt perfekte lego skoleredskaber. Men for at barnet skal føle sig helt klar, så skal udstyret også være i orden. Er din datter helt tosset med Emma, Stephanie, Olivia og alle de andre fra Lego Friends? Så er det oplagt at dine en skoletaske og matchende penalhus fra Friends serien. Lego har designet et hav af forskellige designs, der pryder af glæder, farve og stil. Det vil helt sikkert være et design der passer lige nøjagtig ind i jeres smag. 

Måske du har en dreng er vild med ninjaer, så kan du kigge i Lego Ninjago serien, og finde både skoletaske/rygsæk og penalhus i samme design. Udvalget er stort. 

For at blive 100% skoleklar, har Lego også designet et pakkesæt. Det er sæt der enten består af skoletaske med tilhørnede gymnastikpose, men der er også større sæt, som består af skoletaske, gymnastikpose, sportstaske og penalhus. Det er altså et komplet sæt fra Lego, så du både kan have med i skole, til idræt og til fritidsaktiviteter. Når du køber sådan et komplet Lego skoletaskesæt, så er dit barn, logisk nok, komplet og klar til skolestart. Udover det, så er der også penge at spare, ved at man køber i sæt.

Spar penge med Lego produkter

Her på skolestart.dk sammenligner vi priser. Det gør vi ved at findet et produkt, og undersøge hvilke forhandlere man kan købe det hos. Dermed lister vi priserne, så den billigste altid er øverst. Vores priser opdaterer dagligt, og derfor er du altid up-to-date ved at finde billige LEGO produkter. Der er derfor rigtig mange penge at spare, ved at finde produktet her på Skolestart. 

Giv dig god til at finde den rette lego skoleredskaber og skoletaske og penalhus fra LEGO, for det skal være den rette, der både passer ind økonomisk hos forældre, og udseendesmæssigt hos barnet. Derudover er der også rigtig mange forskellige designs, som fortjener at blive set. 

LEGO PENALHUSE

Match din skoletaske med et penalhus. Du kan vælge med forskellige modeller, hvor der er box (cylinderformet) eller du kan vælge mellem 1, 2, 3 rum. Alt efter hvor meget plads der er brug for, og hvor overskueligt man ønsker sine redskaber skal præsentere. 

LEGO Star Wars

Har du et barn der er helt tosset med Star Wars kan du herunder finde et stort udvalg af børnehavetasker, skoletasker, penalhushuse der har print af Lego Star Wars. Find Star Wars lego skoleredskaber herunder. 

LEGO Ninjago

Ninjago fra Lego er også et stort hit blandt drengene. Udvalget er stort og meget farverigt og cool at se på. Find alt lige fra penalhus, skoletasker, børnehavetasker, taskesæt og rygsække.