Om Skolestart.dk

Det skal du vide om Skolestart.dk

Skolestart.dk er en affiliate/reklame-side, som samarbejder med forskellige webshops. Vi oplyser om forskellige produkter, og når du klikker dig videre ind på produktet, sender vi dig videre til webshoppen. Opstår der problemer med din bestilling hos webshoppen, eller har du spørgsmål, så skal du rette henvendelse til den shop du har handlet os, og altså ikke til Skolestart.dk. 

Vores mål

Vores mål er at guide dig til at finde det rette udstyr til dig eller dit barn, når man går i skole. Det er vigtigt at udstyret er i orden, og at man har de nødvendige redskaber til de enkelte fag. Det kan være svært at finde ud af hvad man skal vælge, og derfor kan du ifølge Skolestart.dk’s guides, få et bedre overblik over produktet og bedst i test-guides.

Vores samarbejdspartnere

Vi har flere forskellige samarbejdspartnere. Det gode ved det er, at der er et større udvalg af produkter, men der er også fokus på prisen, så du køber så billigt som muligt, men stadig af god kvalitet. Vi anbefaler ikke noget, som vi ikke selv kan stå inde for.