Jeva Skoletaske – hvilken model skal jeg vælge?

JEVA

Uanset hvilken JEVA skoletaske du vælger, er du sikret en masse fordele, du ikke får ved valget af mange andre skoletasker. JEVA har designet og udviklet deres skoletasker gennem mere end 60 år, og udformningen følger derfor konstant tidens trends og udvikling. JEVA har stort fokus på de ergonomiske systemer, som blandt andet beskytter ryg, nakke og skuldrer. Læs mere nedenfor.

Jeva Skoletaske

Hvorfor vælge Jeva?

Grunden til at du skal vælge en skoletaske fra JEVA, er fordi at du kan finde en, der præcis passer til dit barn. JEVA har nemlig udviklet forskellige modeller, der gør det lettere at finde ud af hvilken man skal vælge i forhold til alder og klasse. De henvender sig til begge køn, og du finder derfor både skoletasker til piger og skoletasker til drenge.

Skoletasker er opdelt således: 

Rygsække er delt op således:

JEVA Beginners

JEVA beginners er især egnet til skolestart og op til 2. klasse. 

Særligt for disse beginners tasker er, at de ikke vejer særlig meget, og derfor kan selv små børn, bære tasken uden at mærke en særlig stor belastning. Ryggen er med FOAM-BACK rygsystem.

Tasken er heller ikke særlig stor, fordi man ikke får særlig mange bøger i de første klasser. Beginner-taskerne rummer 16 liter, og så er der en tilhørende gymnastikpose med, som rummer 8 liter. Der medfølger også altid en drikkedunk. 

JEVA Intermediate

JEVA Intermediate er egnet fra 0.-3.klasse. Den vejer ikke meget mere end JEVA Beginners, men til gengæld, har denne taske plads til mere. Den rummer nemlig 21 liter. Denne taske er god, hvis man synes at Beginners modellen er for lille. 

Der medfølger en gymnastiktaske, som rummer 11 liter, samt drikkedunk. Ligeledes har taskens ryg FOAM-BACK, som følger barnets ryg og giver optimal støtte. 

JEVA Practised

JEVA Practised er egnet fra 0.-3. klasse. Den er lidt anderledes indrettet end Beginner og Intermediate-modellerne. Den har et mindre rummål end JEVA Intermediate, og rummer derfor 20 liter, med tilhørende gymnastikpose på 9 liter.

Denne model har JEVA’s populære og bløde PANEL-BACK. Der medfølger iøvrigt også en drikkedunk ved køb af denne model. 

JEVA U-turn

JEVA U-turn er egnet til 1.-4. klasse, og har et volumeindhold på 18 liter. Taskens rum er fordelt med et ekstra rum til bøgerne, og en pc-lomme. Remmene kan justeret 7 cm, og derfor kan tasken bruges i flere år. 

Til forskel for de forrige modeller, så har denne taske SUPPORT-BACK ryg, med fire støttepunkter.  

Der medfølger, ligesom med de andre tasker, både en gymnastiktaske og drikkedunk. 

Rygsække

JEVA har også udviklet såkaldte rygsække, som dog også kan defineres som skolerygsække. Det betyder at de er lidt større, og kan bruges til af de lidt større børn, unge og også voksne. 

De er stadig egnet til skolebrug, da der medfølger gymnastikposerog har plads til den bærbare pc osv. 

JEVA Square

JEVA Square er en letvægtsrygsæk til børn i 2-5. klasse. Den lave vægt på bare 1010 gram er inklusiv den medfølgende sportspose. 

Tasken har en volume på hele 23 liter samt 9 liter i minirygsækken. Indvendigt er der et isoleret rum til madkassen og en holder til en drikkedunk i siden udvendigt. Indvendigt finder du også en polstret og beskyttende lomme til en bærbar computer eller tablet bagerst i ryggen for optimal beskyttelse.

JEVA Square har mange sprudlende og sjove farver til både piger og drenge.

JEVA Survivor

Denne rygsæk er velegnet til unge børn fra 3. klasse og opefter, men kan sagtens anvendes af personer i alle aldre. Rygsækken har en meget lav vægt på blot 760 gram og kan samtidig indeholde hele 26 liter.

Rygsækken har en ergonomisk rigtig 3-punktstøttet i ryggen med polstrede og faconsyede remme. Rygsækken er udstyret med en masse reflekser, så det er muligt at blive set i mørke. Brystremmen kan reguleres til at skabe ekstra støtte og optimal fordeling af vægten.

Letvægtsrygsækken består af to store rum. Det største er placeret bagerst med en polstret og beskyttende lomme til en bærbar computer eller tablet. Lommen kan også sagtens anvendes som almindelig rumdeler. I det forreste rum er en detaljeret organizer og beskyttende lomme til en mobiltelefon.

Du kan opbevare cykelhjelm, jakke og andre ting via elastiksnørrene på frontlommen. Rygsækken er 100% fri for alle skadelige stoffer.

JEVA Supreme

Denne smarte JEVA Supreme rygsæk er en 2-i-1 rygsæk til både større børn, teenagere og voksne. Rygsækken har en volume på hele 30 liter samt en tilhørende 10 liters minirygsæk foran. Den mindre rygsæk kan med lethed på- og afmonteres, når du har brug for færre eller flere redskaber. Denne taske vejer blot 1060 gram inklusiv minirygsækken påsat.

Indvendigt i rygsækken finder du en polstret og beskyttende lomme til den bærbare computer. Ryggen er 3-punktsstøttet, som sikrer den perfekte vægtfordeling. Tasken er 100% fri for alle skadelige stoffer.

JEVA Backpack + Backpack XL

JEVA Backpack kan anskaffes i en almindelig størrelse og en XL størrelse. Den almindelige letvægts computerrygsæk har en indvendig polstret lomme med plads til en 15” bærbar computer. I ryggen er der bløde paneler som sikrer luftventilering og korrekt ergonomi. Remmene på rygsækken er bløde og med indbygget hank. En regulerbar brystrem sikrer ekstra stabilitet. Der er i rygsækken plads til hele 31 liter fordelt på to rum.

Den større JEVA Backpack XL har plads til en 17,3” bærbare computer og er i alt på 33 liter. Modsat den mindre model har denne flere rum og lommer og en organizer i forreste rum og flere små lynlåslommer og holder til din mobiltelefon.

JEVA penalhus

EVA har et kæmpe udvalg af over 100 forskellige penalhuse i alle farver og mønstrer med mange forskellige motiver. Til hver taskeserie kan du også tilkøbe et matchende penalhus, så kollektionen og samlingen bliver komplet.

JEVA har også en masse andre penalhuse med eksempelvis fodboldmotiver, enhjørning og pailletter. De fås i både box modeller og i twozip (fold ud-penalhus)

JEVA penalhus box

Box penalhuse fra JEVA er et ovalt, rummeligt penalhus som har ét rum, og en lynlås hele vejen rundt, så det kan åbnes helt op. Der er et lille rum i “låget” til fx. noter og små huskesedler. Der er plads det til man har brug for i skolen. 

Box Penalhus fra JEVA sælges uden indhold. 

JEVA penalhus twozip

Twozip penalhuse er et større penalhus, som har 2 rum, hvor man lyner op og åbner. Det er mere organiseret end et box penalhus, og især egnet fra skolestart 0. klasse og op. Det er nemmere at få fat på de redskaber man skal bruge, og så indeholder det alt hvad man har brug for i skolen. 

JEVA twozip penalhus sælges med indhold.