Børn

Kategori
Køn
Ham
Hende
Målgruppe
Farvevælger
Pris
Rum
1 rum
2 rum
3 rum
Boks/Oval
Indhold
Vis alle
Med indhold
Uden indhold
Tilbehør
Volume
Mærker
Forhandler

Viser 1–80 af 211 resultater

Penalhuse til børn

Penalhuse til børn findes i et utal af farver, forme, mærker og udgaver. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Mange penalhuse passer endda med en matchende skoletaske, så der kan du også undersøge, om du kan finde et sæt med både skoletaske og penalhus.

Inden du skal finde et penalhus til børn, er det værd at overveje- og sætte dig ind i, hvad barnet interesserer sig for. Der er nemlig både film, spil, serier, legetøj og lignende, barnet højst sandsynligt er interesseret i, og der er stor chance for, at der findes en masse tilbehør til interesseområdet. Du kan gå efter følgende guide, når du skal finde et penalhus til børn:

  • Interesse
  • Mærke
  • Farve
  • Størrelse

Interesser

Det er smart først at klarlægge, hvilke interesser barnet har i forhold til valget af et penalhus. Er barnet vild med en sport som fodbold eller racersport med biler eller motorcykler? Måske det er dinosaurer eller vilde dyr, der er det mest populære? Måske barnet hele tiden ser en bestemt film fra fx Disney og hele tiden snakker om en bestemt karakter fra filmen?

Der er mange muligheder, og det er derfor også om at ramme plet med et penalhus til barnet, når det nu skal være. Måske du kan huske det fra dig selv, da du var barn, og fik noget i gave, der faldt helt ved siden af dine interesser – ja, eller omvendt, at du netop fik en gave, der bare var helt rigtig i forhold til den du var på det tidspunkt.

Mærke

Når du har indsnævret interesserne hos barnet i din søgen efter det helt rigtige penalhus, kan du nu koncentrere dig om mærket på penalhuset. Mærket kan både være selve fabrikanten, men det kan også hænge sammen med interessen, så mærket på penalhuset fx er fra Disney.

Der findes enormt mange forskellige mærker. Nogle mærker er populære brand, som laver penalhuse til børn med en række forskellige motiver og farver. Det kan være smarte penalhuse fra Herschel, Beckmann eller CoolPack.

Farve på penalhus

Penalhuse kommer i mange forskellige farver, og her er der lige så mange præferencer i forhold til penalhuse til børn, som med mærket ud fra interesse. Det er dog lettere at overskue udvalget af farver, når du har sporet dig ind på, hvilket mærke det skal være.

Der findes penalhuse til børn med sprudlende farver og sjove detaljer. Nogle penalhuse består også af glimmer og pailletter, der i den grad tiltrækker opmærksomhed. Andre penalhuse kan falde i barnets smag, fordi det er en enkel og nærmest stilren farve.

Størrelse på penalhus

Til sidst er det værd at se på, hvilken størrelsen penalhuset har. Der findes ovale penalhus, som er pølseformede. Derudover findes der boks penalhuse, som typisk kommer i tre størrelser. Du kan få et penalhus med en enkelt rum, et penalhus med 2 rum og et penalhus med 3 rum.

Til skolestart og i de mindre klasser synes børn typisk, at det er sjovest og mest spændende med et stort penalhus med flere rum, de kan folde ud og gå på udforskning i. Derfor er det en god idé at finde et penalhus med 3 rum.

Jo større barnet bliver, jo mindre vil penalhuset typisk være. Det skyldes også, at jo højere klasse jo mindre redskaber som farveblyanter, tuscher osv. I stedet skal der være plads til en lommeregner, en lineal, en vinkelmåler og lignende, og her er et penalhus med 2 rum tilstrækkeligt.

Sidst er der et penalhus med et enkelt rum, eller blot et ovalt penalhus enten formet som en boks eller pølse. Disse er oplagte til børn, der har en overskuelig mængde redskaber, og som blot har en blyantspidser, et viskelæder og et par skriveredskaber. Det smarte ved denne slags penalhuse til børn er, at der oftest er praktiske muligheder for at organisere indholdet i penalhuset – fx ved hjælp af en indvendigt lomme eller en flap, der fungerer som en opdeler, hvorpå man kan have skriveredskaber og lignende adskilt fra selve indholdet, der ellers ligger løst i penalhuset.