Skoletasker

Skoletasker er noget der aldrig går af mode. Og en skoletaske er ikke bare en skoletaske. Det handler bare om hvilken slags skoletaske det skal være. Der er rigtig mange modeller at vælge imellem og derfor er det også vigtigt at det falder i elevens smags.Du kan finde alt fra Jeva skoletaske, Beckmann skoletaske, Lego skoletaske. Det eneste du skal vælge er om du leder efter en skoletaske til en dreng eller til en pige. 

skoletaske til pige

Se udvalget af skoletasker til piger. Alt fra enkeltfarvede skoletasker i pigefarver, til skoletasker med Disney print med fx. Lego Friends,blomster, hjerter mf. 

Skoletasker til drenge

Find skoletasker til drenge her. Skoletasker i drengefarver og skoletasker med drengprint, såsom foldbolde, Harrypotter, Lego mf. 

skoletaske til dreng

Skoletaske til børn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Skoletaske til dreng

Der 2 typer af drenge. Den ene dreng går ikke op i hvordan skoletasken ser ud. Den skal måske bare ikke være i pigefarver, som det eneste krav. Og så er der den anden type, som gerne vil have en rigtig drengeskoletaske. En skoletaske til dreng i drenge farver, eller i et Disney design eller andet drengetema. Der findes et hav af forskellige skoletasker til drenge, og det er bare om at vælge den skoletaske, som passer bedst ind i drengens smag. 

Skoletaske til pige

De fleste piger går meget op i hvordan skoletasken skal se ud. Der skal være plads til bøgerne, madpakken og drikkedunken. Om pigen er til lyserøde tasker med stjerner på, eller til skoletasker med fx. Lego Friends, så er det også til at finde. Vær opmærksom på hvilken størrelse skoletaske barnet skal bruge, for der er forskel på størrelser, ift. at man i de større klasser har flere bøger, og dermed skal have mere plads. 

Hvor stor skal en skoletaske være?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.