En bæltetaske til praktisk brug

En bæltetaske kan have mange variationer ud fra farve, form og motiv. Vi guider dig i junglen af bæltetasker, og har bud på både de farvede, de praktiske og dem med motiver.

Hvorfor en bæltetaske?

Der er mange meninger om bæltetasker, og de går oftest på udseendet. Men du skal endelig ikke underkende det praktiske ved en bæltetaske uanset udseende. Det er faktisk heller ikke umuligt at finde en flot og smart en, der kan passe perfekt med din personlighed og tøjstil. Det kan endda være den perfekte løsning til at skabe lidt ekstra tryghed ved skolestart.

Kaldes det også en mavetaske?

En bæltetaske kaldes også en mavetaske, og de to navngivelser skal derfor ikke forvirre. Det er det samme. Funktionerne og de praktiske muligheder er de samme, om du søger efter den ene eller anden slags taske. På Skolestart har vi valgt at kalde taskerne for det første.

Bæltetasker med dyr

Affenzahn har lavet en hel serie af forestillende forskellige dyrehoveder. De er helt perfekte til den store dyreelsker. Taskerne er en del af en større serie fra Affenzahn, hvor du også kan få skoletasker/rygsække, penalhuse og børnehavetasker.

Bæltetasker fra Disney

Du kan også få en række forskellige bæltetasker fra Disney, hvor du finder velkendte motiver som Mickey Mouse, Minnie Mouse og Frost. Det er perfekte gaver eller anskaffelser til hende eller ham, der er vild med både film og figurer inden for det magiske univers, som Disney har skabt.

Du kan få bæltetasker i mange forskellige udgaver. Nogle med ansigtsmotiver og andre med glimmer, glitter eller endda pels, der giver en sjov og anderledes fornemmelse. Mange af bæltetaskerne passer også med flere skoletasker fra Disney som matcher figuren eller filmen.

Bæltetasker med LOL Surprise

LOL Surprise er et populært mærke især blandt piger. Du kan på denne side ser det store udvalg af skoletasker fra samme brand og finde det oplagte match. Med LOL Surprise finder du altid farverige produkter med strålende motiver af de mange forskellige piger. De fleste produkter har sjove detaljer som øre, hår eller vedhæng.

Bæltetasker med superhelte

Superhelte er populære som aldrig før, og der udgives både film og TV-serier i massevis. Det betyder også, at der laves en masse fedt merchandise som forskellige tasker. Du kan få seje motiver med superhelte som Ironman, Captain Marvel, Captain America, Superman, Spiderman, Batman og The Avengers.

Bæltetasker med glimmer

Hvis du er til det smarte udseende, der helt bestemt vil tiltrække opmærksom, kan du få bæltetasker med glimmer fra Top Model i forskellige farver. Top Model er en række forskellige produkter til skolestart og skolebrug, der er med til at sikre den smarte stil. Du finder alle produkter fra Top Model her. Produkterne er typisk lavet ud fra de smarte modelkarakterer i det glitrende modelunivers.

Når du køber produkter fra Top Model, er det oftest med farverige pailletter, glimmer og søde motiver. Det er perfekt til barnet med modeldrømme, der elsker at drømme sig væk til en magisk verden.

Er det oplagt til skolestart?

Ja, det er både smart og praktisk med en bæltetaske til barnets skolestart. Bevidstheden hos barnet om, at der sidder sådan en mavetaske tæt og lige ved hånden kan skabe en tryghed af, at have styr på sine ting. Du kan også læse denne artikel, hvor du får gode råd til at hjælpe dit barn til en god skolestart.

Som på billedet kan du også bære bæltetasken over skulderen og lade den hænge ved din side, så du på den måde har let adgang til den og hurtigt kan lægge den fra dig.