Find den perfekte børnehavetaske til piger

Børnehavetaske til piger er ikke bare sådan lige at vælge. Det er et valg der skal tages i samarbejde med sit barn, så hun får lov til at være med i beslutningen om, hvilken taske det skal være. Det er trods alt en taske til hende, som hun skal bruge når hun skal til og fra børnehaven. Herunder kan du se et udvalg af børnehavetaske til piger, i forskellige modeller, ligefra farver, faconer og mærker.

JEVA er et mærke, hvor du også kan få børnehavetasker af høj kvalitet.

Taske til børnehave

Det er tid til børnehave, og dertil er det vigtigt med en praktisk taske, som barnet kan have madkasse, drikkedunk eller skiftetøj med i. Der findes et hav af tasker, som er egnet til børnehavebrug. 

Hvordan ved man at det er en børnehavetaske? 
I bund og grund kan man specificerer en børnehavetaske til at være en lille rygsæk. Det er en taske som er mindre end en skoletaske, som rummer omkring de 10-14 liter. 

Taskerne skal ikke nødvendigvis kun bruges til børnehaven, men kan også bruges til turtaske, en taske hvis man skal på overnatning, eller fritidstaske. 

De fås i forskellige størrelser, forskellige print og designs. Her i denne artikel, tager vi udgangspunkt i en børnehavetaske til piger. 

børnehavetasker til piger

De sjove fra Affenzahn

Her har vi et sjovt udvalg af en børnehavetaske til piger, som bestemt ikke er kedelige at se på. Som også samtidig er flotte, unikke og gør én i godt humør. Affenzahn er nogle sprudlende og farverige rygsække til børn, som er egnet til børnehavebrug. 

Taskerne ligner forskellige dyr med fine detaljer. Nogle er søde og flotte, andre frække og seje. Nogle af dem, fås i mindre modeller, som er egnet til vuggestue, de andre er lidt større og rummer dermed mere. 

De søde fra A little Lovely Company

A little lovely company, producerer som navnet hentyder til, en skøn børnehavetaske til piger. De anvende søde, diskrete farver, med sødt print på. Det er fra flotte og eventyrlige enhjørninger, søde pandaer og hundemotiver, glimtende glimmer, svaner og kaniner mm. Taskerne har flere rum og har de skønneste prints. 

De simple fra Smallstuff

Smallstuff er et kendt mærke som sælger børne interiør og også børnehavetasker. Deres varemærke er den velkendte stjerne på fronten. De fås i simple designs og farver. En perfekt børnehavetaske til piger, som kan rumme det mest nødvendige.

Dem fra Disney

Alle børn elsker en eller flere figurere fra Disney. Om end det er fra tegnefilm, som Minnie Mouse, eller Elsa fra Frost-filmene. Børn kan nu få en taske med der ynglings karakter. Ligesom man kan få skoletasker med Disney figurere, så kan man også finde en børnehavetaske til piger her. 

børnehavetaske til piger