Skoletasker 0-2 klasse

Her har vi samlet de mest populære skoletasker 0-2 klasse til den gode skolestart. Det er såkaldte begynder skoletasker, og er egnet fra 0. klasse til og med 2. klasse. Du finder et blandet udvalg af flere mærker, såsom JEVA, Lego og Beckmann m.f.

Klik ind på vores udvalg og se den store samling af skoletasker 0-2. klasse.

Skoletaske 0. klasse

Første trin af skoletasker 0-2 klasse.

Skal dit barn til at starte i skole, så er disse begynder taske nedenunder et godt bud på tasker, hvor der er tænkt på størrelser, ergonomiske egenskaber og udseende. Dertil er der også praktiske rum, så børnene skal bære på mindst muligt. 

Skoletaske 1. klasse

Anden trin af skoletasker 0-2 klasse

Har du købt en begynder taske som allerede virker for lille, eller måske er upraktisk på flere måder. Mange børn vokser rigtig hurtigt i starten af de første skole år, og derfor er det vigtigt, at skoletasken passer til højden. Det kan også være at man har indset, at den skoletaske man oprindelig havde købt, ikke virker efter hensigterne. Eller måske har barnet opdaget en ny skoletaske model, som sin skolekammerat har. 

Herunder kan du se hele udvalget, som passer en 1. skoleelev. 

Skoletaske 2. klasse

Trejde og sidste trin af skoletasker 0-2 klasse

Når man starter i 2. klasse, så begynder børnene at få flere mapper, bøger mm. Derfor kan mange 0. og 1. klasse-tasker godt virke for små, i forhold til at der skal være plads til madpakken, penalhuset og diverse. Herunder har vi listet de mest populære skoletasker der er egnet til 2. klasse. 

Klar til skolestart?

Det er en stor omvæltning for både barn og forældre at skulle starte i skole. Barnet går fra sine trygge rammer i børnehaven, hvor der altid er tid til leg. Hvor forældrene afleverer sit barn, uden de helt store forpligtelser. Men når barnet starter i skole, kræves der noget mere af både børn og forældre.

Det er dog en sund overgang, at børn lære at blive mere selvstændige og der kræves lidt mere af dem. Forældre lærer at skulle give mere slip på deres børn, og mange får også en øjenåbner over hvor meget deres børn egentlig kan selv.

Mange står som et spørgsmålstegn inden skolestart, og hvis du ikke allerede har fundet skoletasker 0-2 klasse, så er der også andre ting som man behøver som ny elev i skolen. Du kan læse vores simple huskeliste lige her. 

Skoletasker 0-2 klasse

Find skoletasker 0-2 klasse

Når jagten går ind på at finde en rigtig taske, omend det er en 0.-1.- eller 2. klasses skoletaske, så er det helt afgørende at den passer i størrelsen. De ovenstående tasker, i de forskellige årgange, passer til den højde børnene har i gennemsnit, samt hvor meget plads man har brug for i forhold til klassens årgang. 

Det er klart, at hvis man har en høj dreng der skal starte i 0.klasse, så er det ikke nødvendigvis en 0. klasse taske, som man skal investere i. For så risikerer man, at investere i en taske, som kun holder det første skoleår. Derfor kan det være at man skal op i en 2. klasse skoletaske.

Her på siden som handler om skoletasker 0-2 klasse, kan du klikke dig ind på produktet og se størrelsen på tasken. Derfra kan du finde ud af hvilken model der passer. 

Billige skoletasker til skolestart

Det kan være en dyr omgang at starte i skole. Medmindre man har en søskende taske der kan gå i arv, så skal der købes en ny taske. Det kan såvel være en brugt, som det kan være en ny. 

Mange synes at det er sådan en stor ting, at barnet skal have lov til at vælge deres helt egen nye taske. Priserne varierer efter modeller og størrelser, men man behøver ikke at vælge den dyreste, og leve af rugbrød resten af måneden. Sæt dig ned med barnet og find ud af hvilken modeller og farver han/hun er til, og udvalg nogle som passer ind i jeres budget. 

Priser vs. kvalitet

Tit og ofte forbinder man prisen med kvalitet. Er prisen lav, bliver man for mistænkelig og tror at det er noget billigt kvalitet, som ikke holder særlig længe. Men med vores erfaring med skoletasker, der er kvaliteten generelt høj, i betragtning af priserne. 

Tit og ofte når det kommer til skoletasker, så er priserne højere, hvis der følger ekstra tilbehør med. For eksempel kan du finde en skoletake, hvor du får en skoletaske, penalhus og gymnastikpose med i prisen. Og når man køber disse pakketilbud, så er der tit penge at spare, end hvis du skulle købe det seperat.

Vi anbefaler ikke tasker og tilbehør, som ikke er kvalitetsgodkendte. Så du kan snildt finde skoletasker 0-2 klasse her.