Skoletasker

Kategori
Køn
Målgruppe
Farvevælger
Pris
Rum
Indhold
Tilbehør
Volume
Mærker
Forhandler
It seems we can't find what you're looking for.

Skoletasker - Find den rette skoletaske

Skoletasker findes i mange variationer og størrelser og i endnu flere forskellige farver, motiver og temaer. Hvis du også oplever det som en uoverskuelig opgave at finde rundt i det store udvalg af skoletasker, er vi her for at hjælpe dig.

Om du søger de mere særlige skoletasker med hjul, skolertasker til unge eller skoletasker til gymnasiet, kan vi hjælpe dig med at finde frem til netop de skoletasker, du søger efter. Du skal ikke udelukkende gå efter billig skoletasker eller skoletasker på tilbud, for at spare penge, da skoletasker er et af de nødvendige redskaber, som også skal sikre en sund og ergonomisk komfort. Du kan i denne artikel om skoletasker fra JEVA læse mere om de vigtige egenskaber.

Skoletasker til børn og unge

Skoletasker til børn i klassetrinene 0-2. klasse og skoletasker til unge i klassetrinene 3-6. klasse og 7-9. klasse afviger oftest en del fra hinanden. Skoletaskerne fås i mange forskellige versioner, farver og modeller, og der er et stort udvalg, hvor der er plads til enhver smag. Det er tilladt at være kræsen når man vælger sin nye skoletaske, og det kan man også sagtens tillade sig, da der er et stort udvalg. Omend du går efter et bestemt mærke, som fx, lego skoletaske eller ergobag skoletaske, så kan du finde det design, mønster, form og farve du kan lide.

Der er et stort udvalg af skoletasker til piger. De fleste piger går meget op i hvordan skoletasken skal se ud. Der skal være plads til bøgerne, madpakken og drikkedunken. Om pigen er til lyserøde tasker med stjerner på, eller til skoletasker med fx. Lego Friends, så er det også til at finde her på skolestart. Vær opmærksom på hvilken størrelse skoletaske barnet skal bruge, for der er forskel på størrelser, ift. at man i de større klasser har flere bøger, og dermed skal have mere plads. Se vores størrelsesguide her. 

Kendte brands

Her er der mange forskelliger versioner af Lego Friends skoletasker, Ylvi and the Minimoomis, L.O.L. Surprice, skoletasker med prinsesser og mange flere. Der er farver helt fra de skrigende pinke skoletasker, til de mere neutrale, rosa farvet. Der er print med glimmer, pailletter, glitter til det mere stille og rolige print af diskrete blomster eller ensfarvede skoletasker.

Skoletasker til drenge er der også et bredt sortiment af. Omend drengen er til dinosaure eller Ninjago fra Lego skoletasker, så er der også de mere neutrale design i ensfarvet grønne eller sorte farver. Der to typer af drenge. Den ene dreng går ikke op i hvordan skoletasken ser ud. Den skal måske bare ikke være i en slags drengefarve, som det eneste krav. Og så er der den anden type, som gerne vil have en rigtig drengeskoletaske. En skoletaske som oser af dreng. Her har vi et godt udvalg af skoletasker i drengefarver i grøn, grå, sort mf. Men vi har også et stor udvalg af Fx. Lego Ninjago eller Lego City. Vi har også Harry Potter tasker og andre med seje dinosaurer på.

Hvis du går i gymnasiet eller universitetet, er du ikke gået forgæves. Vi har nemlig skoletasker til gymnasiet eller til universitetet. Taskerne er større og mere ensfarvede, men stadig med smarte features, hvor der er plads til ipad osv. 

Tasker med features

En skoletaske behøver ikke nødvendigvis bare at være en skoletaske. Siden gamle dage, er man blevet klogere på komfort, sæt-dele og andre lækre features. Et af de helt hotte er skoletaske med hjul. 

Skoletasker på hjul er utrolig smarte og praktiske. Tasken har teleskopudtræk/håndtag, så barnet ikke behøver at bære tasken på ryggen, hvis den er for tung. Der findes forskellige mærker som har produceret disse såkaldte trolleys, som fx. Totto og Nikidom.

Find skoletasker i forskellige mærker

Vi har samlet rigtig mange forskellige mærker af skoletasker. Der er nogle af det helt store kendte mærker, som JEVA, Beckmann skoletasker, og så også nogle mindre kendte, som Nikidom, Totto eller ergobag skoletaske. Sidst men ikke mindst, kan du specifikt vælge det mærke du søger i vores filter, og sortere, så du kan finde den helt rette taske.

Skoletaske tilbud

Automatisk vil vores priser opdaterer sig, hvis der kommer noget på tilbud. Der er stort set altid nogle på tilbud, så det er let at finde et godt skoletaske tilbud. Du kan også i vores filter sorter efter priser, så hvis du har et vis budget du kan bruge, så kan du sætte det til max-grænsen, og se udvalget.

Billige skoletasker

Hos skolestart.dk, kan du snildt få et godt overblik over billige skoletasker. Priserne hentes automatisk, og opdateres hver dag, så du kan være up-to-date. Hvorfor bruge unødige flere penge på en skoletaske, hvis man kan finde det til den bedste pris her på siden, og spare penge. 

Hvis vi opdager flere forhandlere har samme produkt, lister vi priserne, så den billigste pris altid er øverst. På den måde kan du selv vælge om du vil gå med den forhandler, som har den billigste pris, eller om du udelukket ønsker at handle hos en bestemt forhandler. Valget er dit. Vi ønsker blot at gøre dig opmærksom på, hvor tasken kan forhandles og til hvilke priser.